Óscar Manuel Cortés Cortés

Attacker, Lens
Ålder: 20 år
Längd: 176cm
Vikt: 74kg
Óscar Manuel Cortés Cortés är en colombiansk professionell fotbollsspelare som för närvarande spelar som mittfältare för Ligue 1-klubben Lens och det colombianska landslaget.

Óscar Manuel Cortés Cortés föddes den 3 december 2003 och är en ung talang inom fotbollen. Han har gjort sig ett namn genom sin skicklighet och talang på mittfältet. Cortés är känd för sin förmåga att kontrollera spelet och distribuera bollen på ett effektivt sätt.

Han började sin professionella karriär med Lens och har snabbt blivit en viktig spelare för laget. Hans tekniska färdigheter och spelintelligens har gjort honom till en viktig del av lagets framgångar.

Cortés har också representerat det colombianska landslaget och har visat sin förmåga att prestera på den internationella scenen. Han har blivit en viktig spelare för landslaget och har bidragit till deras framgångar i olika turneringar.

Med sin unga ålder och potential har Óscar Manuel Cortés Cortés en lovande framtid inom fotbollen. Han har redan visat sin förmåga att vara en pålitlig och skicklig spelare och förväntas fortsätta utvecklas och nå nya höjder i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik