Nikola Mituljikić

Midfielder, FK Crvena Zvezda
Ålder: 20 år
Längd: 0cm
Vikt: 0kg
Nikola Mituljikić är en serbisk professionell fotbollsspelare som spelar som högermittfältare för den serbiska klubben Röda Stjärnan Belgrad. Han föddes den 20 januari 2003.

Nikola Mituljikić är en ung och lovande fotbollsspelare från Serbien. Han spelar för närvarande som högermittfältare för Röda Stjärnan Belgrad, en av de mest framstående fotbollsklubbarna i Serbien. Mituljikić är född 2003, vilket gör honom till en av de yngsta spelarna i klubben.

Han har visat stor potential och talang på planen och har blivit en viktig spelare för sitt lag. Med sin snabbhet och tekniska färdigheter är Mituljikić en farlig spelare på högerkanten. Han har förmågan att dribbla förbi försvarare och skapa målchanser för sitt lag.

Mituljikićs framgångar har inte gått obemärkt förbi och han har blivit uppmärksammad av fotbollsexperter och scouter runt om i Europa. Med sin unga ålder och potential har han en lovande framtid framför sig. Det blir spännande att följa hans utveckling och se hur långt han kan nå i sin fotbollskarriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik