Reo Hatate

Midfielder, Celtic
Ålder: 26 år
Längd: 171cm
Vikt: 70kg
Reo Hatate är en japansk professionell fotbollsspelare som spelar som central mittfältare för den skotska Premiership-klubben Celtic och det japanska landslaget. Han föddes den 21 november 1997.

Reo Hatate är en ung och talangfull fotbollsspelare som har gjort sig ett namn både i sin klubb Celtic och i det japanska landslaget. Han är känd för sin förmåga att spela som central mittfältare och har visat upp imponerande teknik och spelförståelse på planen.

Hatate började sin professionella karriär i Japan och spelade för Kawasaki Frontale innan han flyttade till Celtic. Han har snabbt blivit en viktig spelare för klubben och har bidragit med mål och assist i flera matcher. Hans snabbhet och förmåga att läsa spelet har gjort honom till en pålitlig mittfältare.

På landslagsnivå har Hatate också imponerat. Han har representerat Japan i flera internationella turneringar och har visat upp sin talang och skicklighet. Hans närvaro på planen har varit betydande för lagets framgångar.

Reo Hatate är en spelare med stor potential och har en lovande framtid framför sig. Med sin teknik, spelförståelse och arbetskapacitet har han potentialen att bli en av de bästa mittfältarna i världen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Premiership

2023/24 - Celtic 7 2 2 0 0 7.33

League Cup

2023 - Celtic 0 0 0 0 0

UEFA Champions League

2023 - Celtic 3 0 0 0 0 6.95