Marko Seufatu Nikola Stamenić

Midfielder, FK Crvena Zvezda
Ålder: 21 år
Längd: 188cm
Vikt: 0kg
Marko Seufatu Nikola Stamenić är en professionell fotbollsspelare från Nya Zeeland som spelar som mittfältare för den serbiska Superliga-klubben Red Star Belgrade och Nya Zeelands landslag. Han föddes den 19 februari 2002.

Marko Seufatu Nikola Stamenić är en ung och lovande fotbollsspelare från Nya Zeeland. Trots sin unga ålder har han redan gjort sig ett namn i fotbollsvärlden genom att spela för Red Star Belgrade, en av de mest framstående klubbarna i Serbien. Han har också fått äran att representera sitt hemland genom att spela för Nya Zeelands landslag.

Stamenić spelar som mittfältare och är känd för sin teknik, snabbhet och spelintelligens. Han har en imponerande förmåga att kontrollera bollen och skapa målchanser för sitt lag. Trots sin unga ålder har han visat mognad och ledarskap på planen, vilket har gjort honom till en viktig spelare för både klubben och landslaget.

Med sin talang och potential förväntas Stamenić fortsätta att utvecklas och bli en av de bästa spelarna i sin generation. Hans framgångar har redan gjort honom till en förebild för unga fotbollsspelare runt om i världen och han har potentialen att bli en ikon inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik