Andreas Evald Cornelius

Attacker, FC Copenhagen
Ålder: 30 år
Längd: 193cm
Vikt: 91kg
Andreas Evald Cornelius (född 16 mars 1993) är en dansk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för Köpenhamn och det danska landslaget.

Andreas Evald Cornelius är en framstående dansk fotbollsspelare som har gjort sig känt både på klubbnivå och i landslaget. Han föddes den 16 mars 1993 och har sedan dess utvecklat en imponerande karriär inom fotbollen.

Cornelius spelar för närvarande som anfallare för FC Köpenhamn, en av Danmarks mest framstående fotbollsklubbar. Han har varit en viktig del av laget och har bidragit till deras framgångar på planen.

Utöver sin klubbkarriär har Cornelius också representerat Danmark i landslaget. Han har deltagit i flera internationella turneringar och har visat upp sin talang och skicklighet på den stora scenen.

Cornelius är känd för sin fysiska närvaro och förmåga att göra mål. Han är en stark och skicklig spelare som är svår att stoppa för motståndarna. Hans närvaro på planen är alltid en fördel för hans lag.

Med sin unga ålder och imponerande prestationer har Cornelius en lovande framtid framför sig. Han har redan visat att han är en av Danmarks bästa fotbollsspelare och har potential att fortsätta att utvecklas och bli ännu bättre i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Superliga

2023/24 - FC Copenhagen 10 0 1 0 0 7.00

DBU Pokalen

2023 - FC Copenhagen 3 0 0 0 0

UEFA Champions League

2023 - FC Copenhagen 3 0 0 0 0 6.70